PERFECTIONDESIGN.NL

WEBSITES | WEBSHOPS | DRUKWERK

OVER ONS

GEZICHTEN ACHTER PERFECTIONDESIGN.NL

Jurrian van der Hel

Webdesigner

Marina van der Hel

Drijfveer & eindbaas

Wie zijn wij, en waarom doen we wat we doen?

Wij zijn Jurrian & Marina van der Hel, woonachtig in Sliedrecht en sinds 2019 getrouwd. In december 2020 hebben wij onze prachtige zoon Jeftha gekregen, waarmee we helemaal gelukkig zijn. Marina werkt als Verzorgende IG en Jurrian werkt als chauffeur op de ambulance, maar heeft in het verleden ervaring opgedaan in de commerciële dienstverlening. In zijn jonge jaren heeft Jurrian enkele codetalen leren schrijven waardoor hij websites kon ontwikkelen. Na de middelbare school is dit wat vervaagd en is hij zich gaan richten op andere studies en werkzaamheden. 

Eind 2020 ontstond het idee om hier weer leven in te blazen. Zeker in de coronatijd blijkt het belang van een goed functionerend website / webshop van de hoogste prioriteit. Je kunt gemakkelijk een website beginnen, maar veelal loop je tegen de volgende zaken aan: een grote speler waarbij je in een dag een eigen website ‘ontwerpt’, met heel weinig functies en tegen hoge maandelijkse tarieven, of een designbureau die wel kwaliteit levert maar tegen zeer hoge bedragen. Wij willen hierin onderscheidend zijn door voor een lage prijs een complete website aan te bieden. Deze kan in eigen beheer worden genomen, of kan tegen een maandelijks bedrag worden onderhouden. Samen maken wij de website naar de wens van de klant, en willen graag topkwaliteit leveren. Het kan zijn dat er bepaalde aspecten moeten worden geïntegreerd waar wij niet in gespecialiseerd zijn. Uiteraard worden deze zaken dan besproken met een betreffende specialist. Zo hoeven we nooit nee te verkopen, en kunnen wij altijd die ene betaalbare website aanbieden. 

Doordat wij nieuw zijn in deze markt zijn wij nog niet ingeschreven bij de KVK. Mochten wij in de komende maanden voldoende opdrachten ontvangen dan zullen wij dit meteen in werking zetten.